Playstation plus előfizetés ár

A legújabb játékok, hírek és akciók a PlayStation világából.

Online ár. 7499. Szállítási költség: 890 Ft.

Live better.

PlayStation Plus vásárlás. Segítünk választani a(z) PlayStation Plus közül. A leírás. Több mint 20 év tapasztalattal, országszerte 5 boltban. Felhívjunk vásárlóink figyelmét, hogy amennyiben a kapott kóddal probléma lép fel, mert az sérült, olvashatatlan vagy a PlayStation rendszere.

A PlayStation Plus ebben is a segítségedre lesz, hiszen a tagság vásárlási kedvezmények garmadájával ajándékoz meg, így akár 50 %-al olcsóbban szerezheted be a kijelölt címeket. Emellett jogosulttá válsz a PS4-edhez különleges témák, illetve avatarok letöltésére is, hogy teljesen személyre szabhasd a PlayStation élményt. Segítünk választani a(z) PlayStation Store közül. Letöltés rendszertárhelyre. Mindegyik játéknál beállíthatod, hogy a rendszer letöltse-e a mentett adatokat. Akciós ár: 3 490 Ft Batman The Telltale Series. PS3. RAKTÁRON. Ár: 5 990 Ft LEGO Star Wars: The Force Awakens. PS3. Turbózd fel A PlayStation 4-ed.

Oldalanként: 15 30 45 90 120.

PlayStation Vita. Kiemelt Ajánlat. Mobiltelefon kedvezményes áron a Telenortól. A névtelen tippadó a VG247-nek számolt be a hibáról: kezdetben minden jól. A PlayStation Plus a legjobb ajánlatot nyújtja az árengedmények és hozzáadott extrák terén, többek között avatarok és dinamikus témák formájában is. Emellett a PlayStation Plus tagok exkluzív demókat és bétaverziókat. Vásárolj okosan a legjobbaktól.

Listaár: 10 900 Ft.

Válassz Sony Playstation 4 Pro konzol-t a számodra fontos szempontok alapján. Vásárlási tippekkel, részletes leírásokkal, felhasználói véleményekkel és videókkal segítünk a döntésben. Sony PlayStation 4 Pro Jet Black 1TB (PS4 Pro 1TB) Játékkonzol vásárlása a legjobb áron. Sony PlayStation 4 Pro Jet Black 1TB (PS4 Pro 1TB) részletes leírása, felhasználói vélemények és videók egy helyen. Gyártó: Sony Modell: PlayStation 4 Pro Jet Black 1TB (PS4 Pro 1TB) Leírás: 4K felbontású játék és szórakozás Játssz a legújabb, legnagyobb siker. Playstation 4 árak összehasonlítása egy oldalon. A keresés 1014 találatot eredményezett. Angol fiókkal használható.

I eShop24 I Vásárolj otthonról. Az éves tagdíj euróra emelkedik, míg a negyedéves tagság 20 euróról 25-re növekszik. Válogasson fantasztikus árú Sony Playstation 4 konzolok ajánlatainkból. Nézz szét webáruházunkban. DLC-k használatához szükség van az alapjátékra is. A PlayStation (a hivatalos rövidítésén PS, de a köztudatban elterjedt még a PSone, PSX és PS1 nevek is) egy otthoni videójáték-konzol, amit a Sony Computer Entertainment fejlesztett.A konzol 1994. december 3-án jelent meg Japánban, 1995. szeptember 9-én Észak-Amerikában. Gyártó: Sony, Garancia: 1 év. Online ár: 9 892 Ft. Rendelésre.

http://vsnsoawnq.agddns.net/subramanian72255b/127951.php